Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به حواشی مهاجرت تعدادی از ورزشکاران ایرانی طی ماه‌های گذشته، گفت: کمتر از 20 نفر از قهرمانان ورزشی از ایران مهاجرت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا؛ سیدرضا صالحی امیری در کرمانشاه در جمع خبرنگاران، با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام گرفته برای اعزام ورزشکاران ایرانی به رقابت‌های المپیک 2020، اعلام کرد: از چند مدت پیش ستاد عالی بازی‌های المپیک 2020 با حضور وزیر ورزش و جوانان و روسای کمیته ملی المپیک و پارالمپیک کشور تشکیل شد که در آن به بررسی و رصد وضعیت تیم‌ها و ورزشکاران ملی پوش رشته ‌های المپیکی می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته ملی المپیک اعلام کرد: ورزشکاران ایرانی تاکنون 41 سهیمه المپیک کسب کرده‌اند و پیش بینی می‌کنیم تعداد سهمیه‌هایی که برای این دوره کسب می‌کنیم، کمتر از دوره گذشته نباشد.

وی در ادامه برلزوم استفاده از ظرفیت المپیک 2020 برای معرفی فرهنگ و تمدن ایران به مردم جهان تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه در رویداد المپیک 2020 حدود چهل میلیون نفر گردشگر در کنار یازده هزار ورزشکار از سراسر جهان در ژاپن-میزبان رقابتها- حضور پیدا می‌کنند، با تشکیل ستاد فرهنگی متشکل از دستگاه‌های ذیربط بدنبال استفاده از ظرفیت این رویداد برای معرفی فرهنگ ایران و تمدن کشورمان به گردشگران و ورزشکاران شرکت کننده در این رویداد هستیم.

صالحی امیری همچنین به حواشی ماه‌‎های اخیر مهاجرت تعدادی از ورزشکاران ایرانی اشاره کرد و گفت: باید مسئله را همانگونه که هست تحلیل کنیم و نشان دهیم و نه بزرگ نمایی داشته باشیم و نه اینکه کوچک نمایی کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک بابیان اینکه در این مدت نزدیک به 20 نفر از ورزشکاران ایرانی مهاجرت کرده اند، عنوان کرد: در مجموع آمار مهاجرت ورزشکاران در سطح کشور ناچیز است.

وی در پاسخ به اینکه آیا امکان بازگشت ورزشکارانی که پس از مهاجرت مواضع سیاسی هم داشته‌اند به کشور وجود دارد یا نه، عنوان کرد: قهرمانان ما هر وقت اراده کنند می‌توانند به کشور برگردند، چرا که ابزار سیاسی شدن با سیاسی بودن فرق می‌کند.

رئیس کمیته ملی المپیک افزود: هیچکدام از ورزشکاران ما علایق به سرزمینشان را از دست نداده اند.

وی در بخش دیگری از سخنانش برلزوم افزایش سرانه فضای ورزشی در استان کرمانشاه تاکید کرد و گفت: با توجه به فشارهای ناشی از زلزله، آمار بالای بیکاری و ... باید فضای پرنشاط و پرامیدی را با راه اندازی سالن‌ها و زمین های ورزشی برای مردم ایجاد کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: استانداری و اداره کل ورزش و جوانان کرمانشاه برای افزایش سرانه فضای ورزشی در این استان قدم‌های مثبتی برداشته‌اند و در این راه به خوبی مشارکت خیرین ورزش یار را هم جلب کرده‌اند.

وی در ادامه تاکید کرد: کرمانشاه مهد ورزش قهرمانی در ایران است و یکی از امیدهای ما برای مسابقات المپیک و آسیایی همین استان است، لذا هرچقدر در این استان سرمایه گذاری در حوزه ورزش انجام دهیم، نتایج آن را در رقابت‌ها بخوبی خواهیم دید.

لینک کوتاه: asriran.com/002zR6

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک رئیس کمیته ملی المپیک ورزشکاران ایرانی مهاجرت کرده اند المپیک 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۶۱۵ باشگاه ورزشی در کردستان

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: ۶۱۵ باشگاه ورزشی ثبت شده در استان کردستان وجود دارد که امسال با توجه به شاخص‌های وزارت ورزش و جوانان ۷۳ باشگاه ورزشی برتر در استان انتخاب شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آمنه غلام‌ویسی، امروز پنجشنبه بیستم اردیبهشت_ در آئین تجلیل از باشگاه‌های ورزشی استان کردستان اظهار کرد: باشگاه‌های ورزشی رکن اصلی در توسعه ورزش قهرمانی استان هستند که علاوه بر پرورش و رشد جسمی می‌توانند در تربیت اخلاقی و منش پهلوانی و جوانمردی ورزشکاران نیز بسیار مؤثر واقع شوند.

وی با اشاره به اینکه ۶۱۵ باشگاه ورزشی ثبت شده در استان کردستان وجود دارد، افزود: با توجه به شاخص‌های وزارت ورزش و جوانان ۷۳ باشگاه ورزشی برتر در استان انتخاب شده‌اند و بنا داریم که این برنامه را هر سال حداقل یکبار برگزار کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: ورزشکاران استان کردستان با روحیه جهادی و ایثارگرانه برای توسعه ورزش استان تلاش می‌کنند چون ما با کمبود امکانات و منابع و صنایع بزرگ روبرو هستیم اما با این وجود ورزشکاران ما از وجودشان مایه گذاشته و دل مردم استان را شاد کرده‌اند که جای تقدیر دارد.

غلام‌ویسی اضافه کرد: مسئولان استان نیز حامی بخش ورزش هستند و توجه ویژه‌ای به این حوزه دارند و با این وجود آینده روشنی در انتظار ورزش استان است.

وی تصریح کرد: تلاش ورزشکاران و مربیان می‌تواند ورزش استان را توسعه دهد و ما همچون گذشته در کشور سرآمد باشیم.

کد خبر 752056

دیگر خبرها

  • معرفی دختران قهرمان اسکواش «گرگان جونیور»
  • وجود ۶۱۵ باشگاه ورزشی در کردستان
  • سخنان رئیس‌جمهور امیدوارکننده بود
  • صحبت‌های رئیس جمهور امیدوارکننده بود
  • شانس بالای ایران برای تصاحب مدال‌های طلای آمریکا و ژاپن
  • مشخص شدن زمان حضور فخری در ایران
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا